• csm_ocean_freight_-_Copy_01_8fa4347c63

Ngalapis permukaan pipa dilas sareng perlakuan panas anu biasana dilakukeun ku panas induksi

Ngalapis permukaan pipa dilas sareng perlakuan panas anu biasana dilakukeun ku pemanasan induksi atanapi pemanasan seuneu. Parameter téknis utama nyaéta karasa permukaan, teu karasa lokal sareng jero lapisan pengerasan anu épéktip. Tés karasa tiasa ngagunakeun téstickness Vickers tester, ogé tiasa nganggo Rockwell atanapi permukaan Rockwell karasa. Pilihan gaya uji (skala) aya hubunganana sareng jero lapisan pengerasan anu épéktip sareng tingkat permukaan pipa anu dilas. Di dieu ngalibatkeun tilu karasa.
Idéntifikasi mérek
Sipat kimia: résistansi suhu luhur, tahan suhu handap, tahan asam, alkalinitas, résistansi oksidasi, jst;
Kinerja prosés: manjang filamén, pamariksaan patok, lenturan teras-terasan, ngabalikkeun tikungan, ngabalikkeun rata, dua arah, tés hidrolik, uji flaring, bending, crimping, rata, ékspansi cincin, peregangan cincin, Organisasi mikroskopis, uji cupping, analisis metallographic, jsb;
Pangujian anu henteu ngaruksak: Sinar X-uji non-ngarusak, ultrasonik éléktromagnétik, ultrasonik, uji ayeuna eddy, uji coba bocor fluks magnét, uji coba tembus, uji partikel magnét;
Pasipatan mékanis: kakuatan tarik, uji dampak, titik ngahasilkeun, perpanjangan saatos narekahan, réduksi daérah, indéks karasa (karasa Rockwell, karasa Brinell, karasa Vickers, karasa Leeb, karasa Webster);
Barang-barang anu sanésna: struktur metallographic, inklusi, lapisan dékarburisasi, penentuan eusi mikrostruktur, analisis panyabab korosi, ukuran sisikian sareng peringkat mikroskopis, struktur kakuatan low, korosi intergranular, mikrostruktur superalloy, struktur metallographic suhu luhur Ngantos
Analisis komparatif, idéntifikasi bahan, analisis kagagalan, analisis komponén, analisis kimia

Analisis kagagalan: analisis patah, analisis korosi, jst;

Analisis dasar: deteksi anu akurat sareng analisis mangan, oksigén, nitrogén, karbon, walirang, silikon, beusi, aluminium, fosfor, kromium, vanadium, titanium, tambaga, kobalt, nikel, molibdenum, cerium, lanthanum dina logam, alloy sareng produkna , sareng stainless steel, Kalsium, magnesium, seng, timah, antimon, arsén sareng unsur logam sanés komposisi sareng kontén;


Waktos Post: Sep-18-2020