• csm_ocean_freight_-_Copy_01_8fa4347c63

Tentang Kami

MEIJIAHUA

Profil Perusahaan

Tianjin Meijiahua Steel mangrupikeun sakumpulan éntitas ékonomi internasional, kalebet perusahaan sareng pabrik anu aya hubunganana: Tianjin Tiankang Metal Product Co., Ltd. Tianjin Tongfu Metal Product Co., Ltd., Perusahaan Perdagangan Ékspor: Tianjin Meijiahua Trade Co., Ltd. sareng HK perusahaan: Meijiahua Trade Co., Limited ..

Perusahaan kami utamina ngahususkeun kana ngimpor sareng ngekspor bahan logam sareng produk logam, sareng kami ogé ngalakukeun perdagangan transit, perdagangan domestik sareng operasi agén. Produk kami parantos dijual ka Éropa, Amérika, Selandia Baru, Jepang, Koréa Kidul, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika sareng Hong Kong. Kami gaduh distributor di bumi sareng luar negeri. "Kualitas luhur, reputasi sareng jasa anu saé" mangrupikeun konsép manajemén kami. Ikhlas kerjasama sareng babaturan sakumna dunya pikeun silih pangwangunan.

desktop-changed

Perusahaan kami utamina ngahususkeun kana ngimpor sareng ngekspor bahan logam sareng produk logam, sareng kami ogé ngalakukeun perdagangan transit, perdagangan domestik sareng operasi agén. Produk kami parantos dijual ka Éropa, Amérika, Selandia Baru, Jepang, Koréa Kidul, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika sareng Hong Kong. Kami gaduh distributor di bumi sareng luar negeri. "Kualitas luhur, reputasi sareng jasa anu saé" mangrupikeun konsép manajemén kami. Ikhlas kerjasama sareng babaturan sakumna dunya pikeun silih pangwangunan.

Perusahaan kami parantos merhatoskeun pisan pikeun ningkatkeun tingkat perusahaan sareng ngawangun citra anu saé. Perusahaan kami ngagaduhan sajumlah spesialis téknis anu terkenal. Éta parantos maju kamajuan téknologi perusahaan kalayan gancang sareng ngajantenkeun téknologi produk perusahaan, alat-alat janten pamimpin dunya.

Perusahaan kami ogé fokus kana nguatkeun gedong mérek. Éta ngagaduhan gelar anu mulya tina "Kontrak-ngahargaan sareng Credit-valuing Enterprise", sareng éta mangrupikeun perusahaan anu didaptarkeun ISO9001. Merek kami Tiankang Mesh diganjar mérek Tianjinfamous sareng mérek dagang terkenal. Produkna dijual di Éropa, Amérika, Asia sareng nagara maju sanés sareng daérah, ngalarapkeun tatanén, prasarana, kabel komunikasi sadunya, otomotif, militér, sareng industri sanésna, ngagaduhan pisibilitas anu luhur, kredibilitas sareng reputasi di pasar internasional sareng domestik.

Kalayan sumanget perusahaan: Ngadegkeun Usaha, Ngabudidaya Jalma, Ngadukung Produk sareng Layanan Tulus sareng prinsip bisnis: ngalakukeun bisnis anu leres, ngalakukeun bisnis koperatif sacara kooperatif, ngalakukeun silih bisnis saling, Perusahaan Kami sapinuhna komitmen pikeun nyayogikeun produk, program anu hadé kami jasa unggulan, sareng ngeunaan nyiptakeun nilai pikeun konsumén salaku tanggung jawab. ningali deui pangalaman anu kapengker Upami diémutan, dukungan masarakat penting pisan pikeun kasuksésan Meijiahua; ningali ka hareup, Perusahaan Kami bakal tetep ngalaksanakeun janji win-win, komitmen pikeun ngembangkeun babarengan sareng mitra sareng nyiptakeun énjing anu langkung saé sasarengan.

Pabrik & Sértipikat

IMG_9224
IMG_9277