Produk

URANG SEDIA KUALITAS LINGKUNG

Tentang Kami

Percanten ka kami, pilih kami

  • about (1)
  • about (2)

Pedaran ringkes :

Tianjin Meijiahua Steel mangrupikeun sakumpulan éntitas ékonomi internasional, kalebet perusahaan afiliasi. Pabrik: TIANJIN TIANKANG METAL PRODUK CO., LTD, TIANJIN TONGFU METAL PRODUK CO., LTD. Perusahaan Perdagangan Ékspor: Tianjin Meijiahua Trade CO., LTD. Perusahaan HK: Meijiahua Trade CO., TERBATAS. Baja korporasi Meijiahua didirikeun taun 1999, éta mangrupikeun salah sahiji golongan pabrikan anu ditalungtik & dikembangkeun WIRE, MESH, PIPE, SCREW di Cina. Kami gaduh dua puluh lini produksi.

ACARA & NUNJUKKAN PERDAGANGAN

Ilubiung dina kagiatan paméran