• csm_ocean_freight_-_Copy_01_8fa4347c63

Palanggan ti Australia, Singapura, Thailand sumping ka pabrik kami pikeun panilitian sareng kunjungan dua dinten.

Palanggan ti Australia, Singapura, Thailand sumping ka pabrik kami pikeun panyilidikan sareng kunjungan dua dinten.
Aranjeunna difokuskeun kana tali kawat stainless steel tina 1x61mm, ∮42mm, Dina panilitian, para nasabah nganjang ka lokal produksi sareng nonton prosés produksi sampel tali kawat stainless steel tina 1 × 61 mm, 42mm, teras konperénsi téknologi kawat ngeunaan tali kawat stainless steel dicekel
Datangna wareg ku téknologi sareng alat-alat pabrik urang, nyatakeun pamahaman kapayunna sareng maksud kerjasama. Suasana komunikasi dua bagian saé pisan, anu dijantenkeun pondasi pikeun kerjasama payun.
Dihartoskeun yén pabrik kami bakal kéngingkeun langkung ti 1.000Ton pesenan 1x61mm, wire42mm tali kawat stainless steel upami kerjasama ieu hasil.

Produk utama nyaéta tali lift, tali pertambangan, tali kapal, tali minyak bumi, tali mesin port, sareng sajabana Éta ogé tiasa ngahasilkeun sababaraha tali kawat waja struktur khusus numutkeun kabutuhan pelanggan, kalayan kaluaran taunan 15.000 ton, utamina ngahasilkeun tali kawat waja kalayan diaméter 6.0mm-42.0mm. Perusahaan ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat: perusahaan ngagaduhan ahli téknis ti aslina Tianjin Yisheng anu parantos kalibet dina produksi tali kawat baja salami sababaraha taun.
Naon cara panggunaan sareng perawatan anu leres tina tali kawat?
(1) Laju tali kawat anu ngalir kedah stabil nalika dioperasikeun, sareng éta henteu kedah ngaleuwihan beban pikeun ngahindaran beban kejutan;
(2) Pangropéa Tali kawat waja parantos dilapis ku cukup gajih nalika didamel, tapi saatos dioperasikeun, gajihna bakal laun ngirangan, sareng permukaan tali kawat baja bakal nempatan lebu, puing sareng kokotor anu sanés, nyababkeun kawat waja tali jeung sheaves pikeun ngagem na karat. Ku alatan éta, éta kudu diberesihkeun sareng didol suluh sacara rutin. Cara anu saderhana nyaéta ngagunakeun sikat kawat sareng alat anu sanés pikeun ngusap debu sareng kokotor sanés dina permukaan tali kawat, sareng merata oléskeun permukaan tali kawat anu dipanaskeun sareng dilebur dina permukaan tali kawat, atanapi nyemprot 30 atanapi 40 minyak mesin dina permukaan tali kawat, Tapi tong nyemprot teuing sareng ngotorkeun lingkungan;
(3) Catetan pamariksaan Pamakéan tali kawat waja kedah rutin dipariksa sareng direkam. Salaku tambahan kana beberesih sareng pengisian bahan bakar di luhur, eusi pamariksaan rutin ogé kedah diparios tingkat darajatna, kabel rusak, korosi, sareng pancing, cincin, sareng pelinciran. Ngagem bagian anu rentan sapertos alur roda. Abnormalitas naon waé kedah disaluyukeun atanapi diganti dina waktosna.


Waktos Post: Sep-18-2020