• csm_ocean_freight_-_Copy_01_8fa4347c63

Warta anu saé! Perusahaan 3 kawat bonder kawat parantos tiasa dioperasikeun sacara berhasil!

Tanggal 30 April 2018, saatos sababaraha bulan debugging, mechine kawat No. 3 perusahaan parantos hasil dioperasikeun, sareng présidén perusahaan pamimpin sanésna ngiringan ngahasilkeun potongan kawat bolong munggaran.

Alat-alat na tiasa dianggo pikeun palang las kualitas luhur bar baja ribed panas-digulung, bar baja ribed tiis-digulung sareng buleud baja digambar tiis, kalayan kaluaran ageung, presisi tinggi, modifikasi merenah, tingkat kagagalan anu handap, énergi anu kuat -simpen sareng kualitas luhur. Alat-alatna dikawasa ku PLC komputer anu tiasa diprogram. Lebar sareng jarak bolong waja tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan. Bolong kalayan jarak grid anu béda tiasa dilas sacara otomatis. Kalayan layar kontrol jinis toél, kaayaan alat-alatna tiasa diawasi sacara langsung dina layar pikeun mastikeun yén produkna mumpuni.

Saprak awal taun ieu, pesenan ti nasabah utama parantos sumping saterasna. Produksi No.3 kawat mechine bakal ningkatkeun kapasitas produksi perusahaan, nyayogikeun dukungan anu kuat pikeun nyumponan paménta konsumén sareng ningkatkeun tingkat ketepatan waktos pangiriman order, sareng ngabantosan pamekaran gancang perusahaan.

Perusahaan parantos nambihan dua jalur produksi sacara otomatis dina dua taun ka pengker, sareng kaluaran bolong waja dilas parantos ningkat sacara signifikan. Perusahaan parantos kéngingkeun sertifikasi ACRS Australia salami opat taun. Jumlah pesenan domestik sareng asing ogé ningkat taun ka taun. Pikeun pangwangunan ka hareup, perusahaan kami ogé ngarencanakeun nambihan langkung seueur peralatan di masa depan pikeun nyumponan kabutuhan konsumén di bumi sareng luar negeri.


Waktos Post: Sep-18-2020